Уряд призначив чотирьох заступників міністрів

Уряд призначив чотирьох заступників міністрів

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про призначення чотирьох заступників міністрів.

Як повідомляє Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан написав у Фейсбуці.

"Кабмін сьогодні на засіданні ухвалив низку кадрових рішень. Призначити: Шевченка Тараса Сергійовича - заступником міністра культури та інформаційної політики України; Клімашевського Анатолія Миколайовича - заступником міністра інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; Кави Олександра Степановича - заступником міністра фінансів України", - поінформував Мокан.

За його словами, уряд також призначив Юрія Драганчука на посаду заступника міністра фінансів з питань європейської інтеграції, одночасно звільнивши його з посади заступника міністра фінансів (у зв’язку з переходом на іншу роботу).

Читайте також: Уряд призначив п’ятьох заступників міністрів

Мокан поінформував, що Максима Ярмистого призначено на посаду першого заступника голови Українського інституту національної пам’яті (шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину).

Крім того, уряд погодив кандидатури Євгенія Фербея на посаду заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Олександра Самойленка - на посаду заступника голови Херсонської облдержадміністрації.

Раніше міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив, що уряд відхилив кандидатуру Валерія Міщенка на посаду голови Кіровоградської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-