Резніков і Кравчук прокоментували пропозицію Президента щодо ТКГ

Резніков і Кравчук прокоментували пропозицію Президента щодо ТКГ

Укрінформ
Віце-прем'єр Олексій Резніков заявив, що буде радий, якщо главою делегації України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі призначать першого президента України Леоніда Кравчука.

Про це Резніков заявив у коментарі "Українській правді".

"Скажу просто: я реально засмучений з того, що Леонід Кучма, другий президент, відпросився у діючого президента Володимира Зеленського. Але я буду радий, якщо буде призначено першого президента Леоніда Кравчука. Мені буде дуже комфортно працювати поруч та ще це дасть час для роботи в уряді", - сказав він.

 На запитання, чи пропонував йому президент очолити українську делегацію ТКГ, Резніков відповів: "Давайте це опустимо".

Читайте також: Резніков пояснив, кому адресовані заяви РФ про "неможливість" гарантувати перемир’я на Донбасі

Говорячи про те, чи готовий він очолити українську делегацію, якщо буде така пропозиція, Резніков сказав: "Я би хотів щоб на чолі був хтось з патріархів. Переконаний, що так краще для "мінського" процесу. І така моя рекомендація була б. Наді мною потрібен хтось сивочолий".

У свою чергу Леонід Кравчук у коментарі «Сегодня» заявив, що розмови з Зеленським з цього приводу не мав, але також вказав, що зрадіє призначенню Резнікова.

29 липня президент Володимир Зеленський заявив, що на посаду глави делегації України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі розглядає нинішнього першого заступника голови української делегації, віце-прем'єра Олексія Резнікова, першого президента України Леоніда Кравчука та ще кілька кандидатур.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-