Зеленський про Шарія: Некрасиво підвищувати рейтинг за рахунок рейтингу Президента

Зеленський про Шарія: Некрасиво підвищувати рейтинг за рахунок рейтингу Президента

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський прокоментував звинувачення на його адресу від блогера Анатолія Шарія, зазначивши, що той намагається підвищити свій рейтинг за рахунок рейтингу Президента.

Про це Зеленський сказав, відповідаючи на запитання журналістів після засідання фракції "Слуга народу" 16 липня увечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Єдине, що мені здається, не дуже красиво, — спробувати підвищувати собі рейтинг за рахунок мого рейтингу, рейтингу Президента чи моєї особистості, чи нашої партії. Мені здається, це неправильно і що повинно бути соромно. Навіть не знаю, що ще тут прокоментувати. Мені нецікаві ці люди, про яких ви говорите в цілому", - зазначив Президент.

Читайте також: Партія Шарія програла суд і не отримає з бюджету 3,2 мільйона

Зеленський також прокоментував напади на представників "партії Шарія".

"Я не займаюся нападами на будь-яку партію. Я думаю, що засоби масової інформації це бачать. Знаючи, що в мене дуже ліберальне ставлення до ЗМІ, це правда. Мало того, що я не нападаю ні на пана Шарія, чи там "Нацкорпус". Мало того, вони говорять про мене такі речі, які, мені здається, соромно говорити в принципі людині про людину. Але, скажемо так, це їх життя", - сказав Глава держави.

Читайте також: Нацкорпус і прибічники Шарія почубились у Харкові: є постраждалі

Нагадаємо: раніше блогер Анатолій Шарій в одному зі своїх відео заявив, що в Офісі Президента "готували його вбивство".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-