Корнієнко не збирається у відставку через скандал із

Корнієнко не збирається у відставку через скандал із "корабельною сосною"

Укрінформ
Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко не має наміру йти у відставку після скандалу щодо його сексистських висловлювань, оскільки ще не зробив у політиці всього запланованого.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Якщо хтось думав, що я не зазнав репутаційних втрат, то це не так. Але своїх власних думок про відставку у мене не було. У випадку української політичної культури не факт, що це на когось вплине або стане для когось прикладом... Як політик я поки що не все зробив, що планував для себе в політиці, хотів би ще цим позайматися трохи", — сказав Корнієнко.

Водночас на запитання, як на цей інцидент відреагувала його дружина, політик відповів, що не хотів би виносити на публіку особисте.

Читайте також: Тріски "корабельної сосни": у Раді заявили про гендерний "печерний відступ" у владі

"Моя родина й так, у принципі, страждає через мою популярність... Це ж велика зміна — треба переналаштовувати життя якось: нові звички заводити, не говорити всього, що ти думаєш, бо тебе можуть записувати", — каже Корнієнко.

Як повідомляв Укрінформ, 23 червня у мережі було оприлюднено відео з керівниками фракції "Слуга народу" Олександром Корнієнком та Давидом Арахамією перед початком пресконференції у Миколаєві. Вони обговорюють, нібито, свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву. При цьому вживають фрази "взагалі красуня", "баба робоча взагалі, як корабельна сосна".

Читайте також: Уроки корабельної сосни. Чи матимемо покарання за сказане й подумане

Згодом Корнієнко оприлюднив допис у Facebook з вибаченнями. При цьому політик зазначив, що "запис був змонтований, відповідно фрази вирвані з контексту".

Корнієнко зазначив, що більша частина оприлюдненої розмови стосувалася не Аллахвердієвої, а можливого кандидата від партії на посаду міського голови Миколаєва Тетяни Домбровської. Він перепросив за свої сексистські висловлювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-