Уряд створює раду з питань цифрового розвитку

Уряд створює раду з питань цифрового розвитку

Укрінформ
Кабінет міністрів підтримав постанову про створення Міжгалузевої ради з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Про це у Telegram повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

"Ефективна цифрова трансформація передбачає залучення органів влади, які формують державну політику у різних сферах суспільних відносин. Саме тому Мінцифри ініціювало створення Міжгалузевої ради", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, міжгалузева рада забезпечить: координацію дій із формування, виконання та реалізації програм і проєктів (завдань) цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; майданчик для розробки галузевих концепцій і програм цифрового розвитку органів виконавчої влади та місцевого самоврядування; підготовку пропозицій та рекомендацій щодо ефективного використання державних фінансів під час виконання та реалізації програм цифрових трансформацій і цифровізації.

Читайте також: Кабмін припинив дію Меморандуму з РФ про співпрацю у боротьбі з тероризмом

Міжгалузева рада також сприятиме "прискоренню процесів цифрової трансформації органів виконавчої влади, переведенню державних послуг в електронну форму та подоланню корупції", підкреслили в міністерстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-