Разумков закрив позачергову Раду

Разумков закрив позачергову Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закрив позачергове пленарне засідання парламенту 3 липня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Позачергове засідання Верховної Ради України оголошую закритим”, — оголосив спікер.

Як повідомляв Укрінформ, на позачерговому засіданні Верховної Ради народні депутати розглянули 14 питань порядку денного, серед них — звільнення голови Національного банку Якова Смолія та голови Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва, а також законопроєкт щодо внесення змін до держбюджету на 2020 рік для вжиття заходів із подолання наслідків повені в західних областях України.

Читайте також: Рада звільнила Смолія з посади голови Нацбанку

Раніше сьогодні голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев поінформував, що на позачерговому засіданні Верховної Ради у другій половині дня у п’ятницю будуть розглянуті законопроекти, щодо яких немає дискусії серед народних депутатів, а запланований раніше до розгляду сьогодні законопроєкт про гральний бізнес вирішили в порядок денний не включати.

1 липня голова Національного банку України Яків Смолій подав Президенту заяву про звільнення через "систематичний політичний тиск". Глава держави Володимир Зеленський 2 липня виніс до Верховної Ради подання на звільнення Смолія з посади голови Нацбанку.

Напередодні голова фракції "Слуга народу" Давід Арахамія сказав, що на позачерговому засіданні в п'ятницю, окрім проєкту постанови про відставку голови Нацбанку Якова Смолія, може бути розглянуто питання відставки голови Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-