Джапарова обговорила з послом Франції пріоритети у захисті суверенітету України

Джапарова обговорила з послом Франції пріоритети у захисті суверенітету України

Укрінформ
Перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова обговорила під час зустрічі з послом Французької Республіки в Україні Етьєном де Понсеном пріоритети взаємодії у захисті суверенітету і територіальної цілісності України та деокупації Криму.

Про це повідомляє пресслужба МЗС.

"У ході зустрічі обговорено пріоритети взаємодії у захисті суверенітету і територіальної цілісності України в її міжнародно визнаних кордонах, питання посилення міжнародних зусиль з деокупації Криму, а також проблематику порушення прав людини на тимчасово окупованих територіях України та зміцнення безпеки в регіоні Чорного і Азовського морів", - йдеться у повідомленні.

Співрозмовники підкреслили важливість подальшої взаємодії з метою ефективної протидії спробам поширення Росією дезінформації антиукраїнського змісту, що ставлять під загрозу суверенітет і територіальну цілісність України.

Читайте також: Джапарова просить Францію відреагувати на "вояж" євродепутатів до Криму

Перша заступниця міністра також наголосила на незаконності проведення окупаційною адміністрацією РФ "голосування" щодо внесення змін до конституції Російської Федерації на тимчасово окупованих Російською Федерацією територіях України у Донецькій та Луганській областях та Автономної Республіки Крим і міста Севастополь, як і будь-яких "референдумів" та "голосувань" на окупованих територіях України.

Читайте також: Джапарова обговорила з Тимчасовою повіреною у справах США деокупацію Криму

Як повідомляв Укрінформ, перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова 24 червня обговорила з тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін посилення міжнародних зусиль з деокупації анексованого Росією Криму та тимчасово окупованих районів Донбасу.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-