Зеленський у п’ятницю поїде на Херсонщину

Зеленський у п’ятницю поїде на Херсонщину

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський має намір у п’ятницю, 26 червня, проінспектувати хід програми "Велике будівництво" у Херсонській області.

Про це заявив заступник керівника офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Можемо невеликий анонс зробити: Президент… поїде до Херсонської області у п’ятницю для того, щоб проінспектувати, на якому етапі які дороги та інші об’єкти з "Великого будівництва" у цій області", - сказав він.

Своєю чергою голова Укравтодору Олександр Кубраков зауважив, що відбувається завершення тендерів і вже до кінця цього тижня розпочнеться реалізація "Великого будівництва" на Херсонщині, "незабаром" - на Кіровоградщині, Житомирщині та Чернігівщині.

Читайте також: Шмигаль проведе нараду із Зеленським після оцінки ситуації на Прикарпатті

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 23 червня утворив Координаційну раду з реалізації програми "Велике будівництво" як консультативно-дорадчий орган. Координаційну раду очолив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Початок національного проєкту "Велике будівництво" ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Програма має забезпечити реалізацію державної політики щодо економічного зростання та інвестиційної привабливості територій, покращення надання соціальних послуг тощо.

Починаючи з 1 березня 2020 року, в рамках національного проєкту на понад 300 об’єктах одночасно почалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-