У “Слузі народу” прокоментували можливі кадрові голосування у Раді

У “Слузі народу” прокоментували можливі кадрові голосування у Раді

Укрінформ
Заступник голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук наразі не бачить можливості позитивного голосування Верховної Ради за призначення Ольги Буславець на посаду міністра енергетики.

Про це Кравчук сказала в ефірі “Українського радіо”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Буславець досі цей випробувальний термін проходить. І я не бачу зараз можливості позитивного голосування у Верховній Раді, якби її кандидатуру вносили на постійній основі, щоб вона була міністром енергетики, з різних причин”, - зазначила Кравчук.

Вона також прокоментувала ініціативу фракції “Голос” щодо відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

“Щодо Авакова — по-перше, те, що відбувалося з цими постановами, збором голосів - це більше, чесно кажучи, якась така політична оцінка, аніж серйозність намірів”, - зазначила Кравчук.

Читайте також: 100 днів 21-го Кабінету – першого в історії України уряду «карантину та світової кризи»

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня у Верховній Раді було зареєстровано проєкт постанови про призначення Ольги Буславець міністром енергетики та захисту довкілля України. Ініціатором внесення документа виступив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Проте на вимогу Президента цей документ був знятий з розгляду на позачерговому засіданні ВР 30 березня.

Кабінет міністрів 16 квітня звільнив Віталія Шубіна з посади першого заступника міністра енергетики та захисту довкілля, увільнивши його від виконання обов'язків міністра, та призначив натомість Ольгу Буславець, поклавши на неї відповідні обов'язки.

Уряд у зв'язку з перейменуванням Міністерства енергетики та захисту довкілля 5 червня визнав Ольгу Буславець такою, що продовжує працювати на посаді першого заступника міністра енергетики, та поклав на неї виконання обов’язків міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-