Для них я незручний міністр: Степанов відповів

Для них я незручний міністр: Степанов відповів "Голосу" на відкриття справи

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що є "незручним" міністром для представників певних політичних сил, зокрема "Голосу".

Так він на брифінгу 5 червня прокоментував оприлюднену народним депутатом Світланою Устіновою (фракція партії "Голос") інформацію про відкриття проти нього кримінального провадження, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Деякі представники партії “Голос” протягом трьох- чотирьох років просто вбивали українську медицину, запровадивши цей експеримент. А деякі представники підтримували це вбивство української медицини. А зараз цьому прийшов кінець, ніхто не буде більше вбивати українську медицину, її будуть реформувати. Зрозуміло, чому я для них є незручним міністром. Саме тому зрозуміло, чому вони чинять такий тиск”, - сказав глава МОЗ.

Читайте також: СБУ не підтверджує відкриття справи щодо Степанова

За словами Степанова, ці спроби не завадять його роботі.

"Одразу можу відповісти, що такі спроби і думки у них, що вони можуть мене зупинити на тому шляху, який ми обрали саме з побудови якісної медицини, - у них нічого не вийде, і немає різниці, що вони роблять, принаймні для мене", - заявив Степанов.

Він додав, що замислився б про те, що робить не так, якби представники партії “Голос” схвально відгукнулися про його дії.

Раніше народний депутат Олександа Устінова (фракція "Голосу") на своїй сторінці у Facebook повідомила, що суд зобо'язав СБУ відкрити кримінальне провадження проти міністра охорони здоров'я Максима Степанова за статтею 113 Кримінального кодексу України - за її словами, за "диверсію проти країни".

Водночас Служба Безпеки не підтвердила інформацію про відкриття кримінального провадження проти міністра охорони здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-