Кулеба анонсував чергову зустріч глав МЗС

Кулеба анонсував чергову зустріч глав МЗС "Норманді"

Укрінформ
Міністри закордонних справ України, Німеччини, Франції й Росії незабаром проведуть чергову зустріч для обговорення шляхів досягнення миру на Донбасі.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на спільній пресконференції з німецьким колегою Гайко Маасом у Берліні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми продовжимо розмову в нормандському форматі на рівні міністрів (закордонних справ. – ред.). Уже незабаром відбудеться чергова така розмова, де ми будемо обговорювати ті рішення, які можуть принести мир на Донбас», - сказав Кулеба.

Він зазначив, що Україна відкрита до пошуку максимально широких компромісів, але не піде на перетин своїх «червоних ліній», які стосуються національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності.

Читайте також: Програма розширених можливостей НАТО: Київ розраховує на підтримку Берліна

«Я дуже вдячний Гайко Маасу і німецьким партнерам загалом за розуміння чутливості цієї ситуації», - зауважив глава українського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня міністри закордонних справ України, Франції, Німеччини та Росії провели відеоконференцію. Формально захід приймав Берлін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-