Рада не розглядатиме законопроєкт про гральний бізнес наступного тижня - Разумков

Рада не розглядатиме законопроєкт про гральний бізнес наступного тижня - Разумков

Укрінформ
Законопроєкт №2285-д "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" не буде виноситися на розгляд Верховної Ради в другому читанні наступного тижня, оскільки ще потребує доопрацювання.

Про це сказав Голова Верховної Ради Дмитро Разумков в інтерв'ю телеканалу "Прямий", повідомляє кореспондент Укрінформу.

На запитання, чи буде на наступному тижні розглядатися законопроєкт про гральний бізнес, спікер відповів: "Я думаю, що на наступному тижні ще ні. Важко зараз до кінця відповісти, тому що він потребує доопрацювання. Сьогодні ви бачите палкі дискусії – вони йдуть і в суспільстві, і серед наших колег".

За словами Разумкова, "надмірна зарегульованість" у законопроєкті не може сприяти ефективності.

"Є спірні моменти – я з цими пропозиціями теж погоджуюся… Тому що занадто зарегульованість не додає завжди ефективності процесу. Це не означає, що повинна бути вседозволеність, але повинно працювати ефективно, швидко і якісно. Чим менше бар'єрів, тим можливостей буде більше. Але як тільки буде готово, будемо виносити в зал цей законопроєкт", - зазначив Голова ВР.

Читайте також: Разумков розраховує, що Рада побачить доопрацьовану програму дій уряду наступного тижня

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила в першому читанні урядовий законопроєкт про легалізацію грального бізнесу 16 січня 2020 року. Його підтримали 260 народних депутатів.

Документ запроваджує кримінальну відповідальність за організацію азартних ігор без ліцензії. Також законопроєкт дозволяє розташовувати зали з гральними автоматами лише у готелях, які мають три, чотири або п’ять зірок. Крім того, згідно з документом, резидентам держави-агресора буде заборонено мати гральний бізнес на території України. Законопроєктом передбачається і регулювання "класичних" лотерей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-