Чапутович обговорив з Кулебою приїзд до Польщі українських заробітчан

Чапутович обговорив з Кулебою приїзд до Польщі українських заробітчан

Укрінформ
Глави МЗС України та Польщі Дмитро Кулеба і Яцек Чапутович в телефонній розмові у четвер обговорили, зокрема, приїзд до Польщі сезонних працівників з України.

Про це інформує у Twitter МЗС Польщі.

“У телефонній розмові глави МЗС Польщі та України Яцек Чапутович і Дмитро Кулеба обговорили питання приїзду до Польщі сезонних працівників, відновлення польських консульств в Україні і питання протидії COVID-19”,- повідомило МЗС Польщі.

Зазначається, що міністри підтвердили свою підтримку для подальшого розвитку Східного партнерства перед самітом ЄС-СП у червні.

Як інформувало МЗС України, під час телефонної розмови Кулеба і Чапутович приділили особливу увагу підготовці до майбутнього саміту Східного партнерства та взаємодії в рамках порядку денного Україна-ЄС. Чапутович запевнив у незмінній підтримці Польщею європейського та євроатлантичного вибору Української держави, підтвердив необхідність збереження санкцій ЄС проти Росії. Міністри обговорили питання двостороннього співробітництва, а також зусилля обох країн у протидії поширенню пандемії коронавірусу.

Читайте також: Українці у Польщі за квартал зареєстрували в консульських установах 782 немовлят

Як повідомлялося, у Польщі зараз перебуває до мільйона українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-