Порошенко наполягає на проведенні ще однієї позачергової Ради

Порошенко наполягає на проведенні ще однієї позачергової Ради

Укрінформ
Лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко закликає народних депутатів підписати лист з вимогою скликати позачергове засідання ВР для ухвалення законопроєкту щодо визначення розмірів обов'язкового страхування медпрацівників.

З такою ініціативою він виступив на засіданні Погоджувальної ради в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми отримали підписні листи... Я звертаюся до всіх, хто присутній в цьому залі, до керівників фракцій..: давайте спільно підпишемо і проведемо, в тому числі, і сьогодні позачергове засідання, яке дозволить розглянути законопроєкт №3376, який вже з травня забезпечить належне страхування лікарів", - сказав Порошенко.

Читайте також: Разумков припускає, що Рада може за один день пройти всі "банківські" поправки

Політик зазначив, що фракція "Євросолідарності" 22 квітня запропонувала законопроєкт, який передбачає забезпечення і визначення обсягів страхування лікарів на випадок захворювання або смерті.

"Наголошую, що з часу реєстрації законопроєкту захворіло більше 600 лікарів, які, на жаль, страховку не отримають", - зауважив Порошенко.

Як повідомлялося, станом на 30 квітня в Україні лабораторно підтверджено 10 406 випадків захворювання на COVID-19, з них 261 летальний, 1238 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 540 нових випадків.

Фото: eurosolidarity.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-