Кабмін призначив першого заступника міністра розвитку громад та територій

Кабмін призначив першого заступника міністра розвитку громад та територій

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив першим заступником міністра розвитку громад та територій Василя Лозинського.

Відповідне розпорядження № 463-р від 29 квітня опубліковане на Урядовому порталі.

"Призначити Лозинського Василя Мироновича першим заступником Міністра розвитку громад та територій України", - йдеться у документі.

Згідно з розпорядженням № 462-р, Кабмін звільнив Москаленко Валентину Володимирівну з посади заступника Міністра розвитку громад та територій України у зв’язку з переходом на іншу роботу.

Читайте також: Кабмін опублікував постанову щодо поновлення роботи ринків з умовами

Також іншим розпорядженням №464-р Кабмін призначив Суярка Сергія Миколайовича державним секретарем Міністерства соціальної політики України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків на зазначеній посаді строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробувальний термін на два місяці.

Крім того, розпорядженням № 467-р уряд призначив Мороз Юлію Анатоліївну першим заступником Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру з дати початку фактичного виконання нею посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробування строком на шість місяців.

Лозинський раніше обіймав посаду першого заступника голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-