На посаду керівника податкової вже подали 43 заявки – Немчінов

На посаду керівника податкової вже подали 43 заявки – Немчінов

Укрінформ
Від кандидатів на посаду керівника Державної податкової служби, призначення якого відбудеться за спрощеною процедурою, вже надійшло 43 заявки.

Про це у вечірньому ефірі телеканалу ICTV повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає кореспондент Укрінформу.

«За цих два дні на посаду керівника податкової вже є 43 заявки», - зазначив Немчінов.

За його словами, Кабінет міністрів призначить нових голів податкової та митної служб за спрощеною процедурою, а після закінчення карантину проведе конкурсний відбір.

«Неможливо призначити (керівників – ред.) за один день, хоч як би міністр цього хотів. Ще буде співбесіда, ще буде, як я вже сказав, передкваліфікація, тобто має відповідати наявності сертифікатів - з іноземної мови, досвіду тощо. А після цього, якщо людина буде не системна, буде ще спецперевірка. Ну неможливо все це зробити в один день на посаду державної служби категорії А», - наголосив Немчінов, відкидаючи звинувачення у тому, що КМУ поспішає, аби призначити «потрібних» людей.

Читайте також: Нових керівників митниці та податкової призначать за спрощеною процедурою

Як повідомлялося, уряд на позачерговому засіданні 24 квітня звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Державної митної служби Максима Нефьодова. Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що вони втратили довіру людей і мусили піти з посад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-