Звільнення Верланова і Нефьодова не вплине на співпрацю з МВФ - Мінфін

Звільнення Верланова і Нефьодова не вплине на співпрацю з МВФ - Мінфін

Укрінформ
У Міністерстві фінансів переконані, що звільнення глав Державної податкової та Державної митної служб не вплине на продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Про це сказав міністр фінансів Сергій Марченко під час засідання парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми діємо відповідно до законодавства, ми не робимо жодних протиправних кроків. Ми пояснимо їм (МВФ - ред.) термінову необхідність наших дій. Це не стане перешкодою в програмі з МВФ", - сказав Марченко.

Читайте також: Нових керівників митниці та податкової призначать за спрощеною процедурою

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів призначить нових голів Державної податкової та Державної митної служб за спрощеною процедурою, а після закінчення карантину проведе конкурсний відбір.

Читайте також: Шмигаль прокоментував звільнення керівників митниці і податкової

Раніше, на позачерговому засіданні 24 квітня, уряд звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Державної митної служби Максима Нефьодова. Міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що Верланов та Нефьодов втратили довіру людей і мали піти з посад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-