На Банковій спростували, що обмін уже йде - списки ще узгоджують

На Банковій спростували, що обмін уже йде - списки ще узгоджують

Укрінформ
Черговий етап взаємного звільнення утримуваних осіб наразі готується, тривають останні узгодження списків, а інформація про проведення обміну у даний час не відповідає дійсності.

Про це повідомив Офіс Президента на своїй сторінці у Facebook.

"Повідомляємо, що черговий етап взаємного звільнення утримуваних осіб справді готується. Тривають останні узгодження за списком і щодо логістики. Саме звільнення відбуватиметься найближчим часом. Дата постійно уточнюється", - ідеться в повідомленні.

Водночас в ОП зазначили, що деякі журналісти повідомляють про те, що ніби повернення йде вже зараз, та запевнили, що це не відповідає дійсності.

Читайте також: Звільнення "всіх на всіх" відбудеться уже цього тижня — Денісова

"На превеликий жаль, взаємне звільнення складне та потребує додаткових узгоджень. До того ж цього разу процес ускладнюється тим, що звільнення відбувається на тлі карантинних обмежень і тому вимагає обов'язкової попередньої організації обсервації для наших громадян, яких ми забираємо", - підкреслили в ОП.

Як повідомлялося, нещодавно учасники Тристоронньої контактній групі домовилися про новий обмін полоненими перед Великоднем, який цього року відзначається 19 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-