Єрмак заявив, що зупинив спробу Лероса призначити на посаду

Єрмак заявив, що зупинив спробу Лероса призначити на посаду "людину з минулої влади"

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак заявив, що зупинив спробу народного депутата від "Слуги народу" Гео Лероса призначити на посаду заступника міністра людину з минулої влади, і через це у нардепа «відповідне ставлення» до нього.

Про це Єрмак сказав на онлайн-брифінгу у вівторок, 31 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я зупинив - це відбувалося в моєму кабінеті, і тому є свідки - спроби цього пана (Гео Лероса –ред.) , який є депутатом партії «Слуга народу» обманним шляхом призначити на посаду заступника міністра в одному з міністерств людину з минулої влади, яка працювала в Київській державній адміністрації. Спочатку цю людину пропонували призначати до КМДА, а потім ця людина з’явилася - це було останнє рішення Кабінету міністрів пана Гончарука. Я зупинив це. І безумовно у пана Лероса до цього відповідне ставлення, що мене не дивує», - сказав Єрмак.

Читайте також: Єрмак подасть заяви до СБУ та ДБР через відео з нібито його братом

На думку керівника ОП, найправильніше у цій ситуації буде дочекатися висновків правоохоронних органів, і «все побачимо і все почуємо і все стане зрозуміло».

Як повідомлялося, 29 березня народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос опублікував у Facebook кілька відео, на яких нібито брат глави ОП Андрія Єрмака обговорює зі співрозмовниками питання призначення на державні посади. У свою чергу Андрій Єрмак заявив, що подасть заяви до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань у зв’язку із оприлюдненим відео з його братом Денисом Єрмаком. Також керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький порушив кримінальну справу за зверненням народного депутата з фракції «Слуга народу» Гео Лероса щодо отримання хабарів під час призначення на державні посади. ДБР порушило кримінальну справу за заявою Єрмака щодо поширення матеріалів про нібито продаж державних посад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-