У

У "Слузі народу" не виключають завтра ще одного засідання Ради

Укрінформ
У понеділок, 30 березня, може відбутися одразу два позачергових засідання Верховної Ради.

Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам за результатами наради з керівниками парламентських фракцій і депутатських груп у неділю ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра у нас можуть бути одна чи дві позачергові сесії... Ми вирішили, що якщо за потреби з'являться якісь інші термінові законопроєкти, то ми їх приймемо в режимі іншої позачергової сесії, яка може бути одна за одною", - інформував Арахамія.

Читайте також: Разумков розповів про порядок денний позачергового засідання Ради

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко додав, що на перше позачергове засідання Ради вже є узгоджений порядок денний.

"Є узгоджений порядок денний, скажімо так, на першу позачергову сесію. Він стосується питань боротьби з коронавірусом та невеликих змін до роботи Верховної Ради, щоб комітети могли працювати у відеорежимі", - сказав Корнієнко.

Читайте також: Президент закликає Раду ухвалити два закони для отримання допомоги МВФ

Арахамія також підтвердив, що на другому позачерговому засіданні Ради в понеділок можуть розглянути законопроєкт щодо неповернення націоналізованих банків колишнім власникам, земельний законопроєкт, а також проєкт задля того, щоб Укрпошта в умовах карантину могла "нормально нараховувати пенсії та видавати їх".

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у відеозверненні 29 березня зазначив, що позачергове засідання парламенту має відбутися в понеділок, 30 березня. Зеленський, зокрема, закликав парламентаріїв ухвалити два законопроєкти, після чого Україна зможе отримати підтримку від міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше десяти мільярдів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-