Депутати запропонували уряду зменшити зарплати чиновникам – Разумков

Депутати запропонували уряду зменшити зарплати чиновникам – Разумков

Укрінформ
Народні депутати під час роботи над змінами до Держбюджету у зв'язку з коронавірусом запропонували Кабінету міністрів зменшити зарплати чиновникам.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, розповідаючи про порядок денний позачергового засідання парламенту, за результатами наради з керівниками парламентських фракцій і депутатських груп у неділю ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Так само буде урядовий законопроєкт. Законопроєкт, пов'язаний зі змінами до бюджету. Колеги, народні депутати, працювали, допомагаючи представникам уряду. Дуже багато слушних пропозицій було – і про зменшення заробітних плат для чиновників. Я розумію, що всі хочуть отримувати гідну заробітну плату, однак сьогодні такі виклики перед державою стоять, що треба трохи вгамувати апетити", - сказав Разумков.

Читайте також: Разумков розповів про порядок денний позачергового засідання Ради

Він додав, що це буде стосуватися усіх – в тому числі, членів наглядових рад.

"Обмеження, те, що було запропоновано уряду, буде на рівні десяти мінімальних заробітних плат", - зазначив Разумков.

Читайте також: Зміни до бюджету не передбачають скорочення видатків на оборону - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, раніше Голова Верховної Ради поінформував, що позачергове засідання парламенту відбудеться о 14:00 в понеділок, 30 березня, та розповів про те, які питання будуть на ньому розглянуті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-