Єрмак подасть заяви до СБУ та ДБР через відео з нібито його братом

Єрмак подасть заяви до СБУ та ДБР через відео з нібито його братом

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак подасть заяви до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань у зв’язку із відео з нібито його братом Денисом Єрмаком, яке розповсюдив народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос.

Про це Єрмак повідомив у Facebook.

"Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса", - заявив він.

За словами Єрмака, його брат Денис з 2014 року їздив в зону АТО і брав участь у бойових діях як доброволець. "Його добре знає і поважає спільнота добровольців і ветеранів. Я і моя родина - чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом", - зазначив він.

Читайте також: Кулеба розповів, як спілкується з Єрмаком у WhatsApp

"Гео Лерос і ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають, навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Я прямо казав це тобі під час наших останніх зустрічей, при свідках, повторю і тут. Якщо говорити про «червоні лінії», за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов. Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявились важливішими за спільну мету, з якою партія «Слуга народу» йшла на вибори - зробити Україну кращою. Бог тобі суддя", - написав Єрмак.

Він порекомендував Гео Леросу «підготуватися, бо доведеться відповідати публічно за кожне слово брехні».

Раніше в неділю, 29 березня, народний депутат від «Слуги народу» Гео Лерос опублікував у Facebook  кілька відео, на яких нібито брат глави ОП Андрія Єрмака обговорює зі співрозмовниками питання призначення на державні посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-