Уряд призначив заступника міністра з питань окупованих територій

Уряд призначив заступника міністра з питань окупованих територій

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив Ростислава Замлинського першим заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Відповідне розпорядження оприлюднене на Урядовому порталі.

«Призначити Замлинського Ростислава Теодозійовича першим заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України», - йдеться у документі.

КМУ поклав тимчасово, з 18 березня 2020 року, виконання обов’язків державного секретаря Міністерства на начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Яніну Бригінець.

Як повідомляв Укрінформ, 4 березня Верховна Рада затвердила склад Кабінету міністрів України, представлений новообраним прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. Тоді посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій обійняв Олексій Резніков.

Читайте також: Уряд перепризначив Семиволоса та Ляшка заступниками глави МОЗ

12 березня уряд ухвалив постанову «Деякі питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади», якою скасуввв рішення попереднього складу уряду про реорганізацію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб шляхом приєднання до Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Відтепер є окремо Міністерство у справах ветеранів та Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Замлинський тимчасово виконував обов'язки голови Львівської ОДА з 11 червня до 5 липня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-