Уряд звільнив заступників міністра культури, молоді та спорту

Уряд звільнив заступників міністра культури, молоді та спорту

Укрінформ
Кабінет міністрів звільнив Анатолія Максимчука з посади першого заступника та Олексія Сівіріна з посади заступника міністра культури, молоді та спорту України.

Відповідні розпорядження оприлюднене на Урядовому порталі.

«Звільнити Максимчука Анатолія Олександровича з посади першого заступника міністра культури, молоді та спорту України за власним бажанням», - йдеться у документі.

Іншим розпорядженням КМУ звільнити Олексія Сівіріна з посади заступника міністра культури, молоді та спорту України за власним бажанням.

Читайте також: Заступниця Бородянського написала заяву на звільнення

Як повідомляв Укрінформ, після формування уряду під керівництвом прем’єр-міністра Олексія Гончарука Міністерство культури та Міністерство молоді та спорту були реорганізовані у Міністерство культури, молоді та спорту. Його очолив Володимир Бородянський.

Верховна Рада 4 березня затвердила новий Кабмін на чолі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. МКМС вирішили знову реорганізувати. Тоді Міністерство молоді та спорту очолив Вадим Гутцайт, а посада міністра культури залишилася вакантною. Уряд поклав тимчасове виконання обов’язків міністра культури на Світлану Фоменко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-