Заступник Єрмака обговорив з главою АП Естонії підготовку цифрового форуму

Заступник Єрмака обговорив з главою АП Естонії підготовку цифрового форуму

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів зустріч з главою Адміністрації Президента Естонської Республіки Тіітом Ріісало, під час якої обговорив підготовку Другого цифрового форуму.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

"Співрозмовники позитивно оцінили динаміку двостороннього політичного діалогу та обговорили підготовку заходів високого рівня на найближчу перспективу", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у пресслужбі, Тііт Ріісало підтвердив незмінність позиції Естонії щодо підтримки суверенітету й територіальної цілісності України, надання експертної допомоги в реалізації важливих внутрішніх реформ у державі.

Читайте також: Разумков зустрівся зі спікером естонського парламенту

Ігор Жовква подякував за незмінну політичну підтримку, яку офіційний Таллінн надає Україні, зокрема з урахуванням непостійного членства Естонської Республіки у Раді Безпеки ООН на період 2020-2021 років.

"Окрему увагу під час зустрічі було приділено обговоренню підготовки та змістовного наповнення Другого цифрового форуму України та Естонії, який має відбутися цього року в Києві", - повідомили у пресслужбі.

Фото: пресслужби Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-