Робоча група ВР схвалила законопроєкт про всеукраїнський референдум

Робоча група ВР схвалила законопроєкт про всеукраїнський референдум

Укрінформ
Робоча група Верховної Ради з питань розробки законопроєктів у сфері народовладдя схвалила кінцевий варіант законопроєкту «Про всеукраїнський референдум», який планують оприлюднити та винести на громадське обговорення.

Про це повідомив перший заступник Голови Верховної Ради, представник Президента в парламенті Руслан Стефанчук на своїй сторінці у Facebook.

«За результатами численних засідань робочої групи з питань розробки законопроєктів у сфері народовладдя, після детального обговорення та жвавих дискусій учасниками групи схвалено кінцевий варіант проєкту закону України “Про всеукраїнський референдум”. Найближчим часом текст цього законопроєкту буде оприлюднений і винесений для громадського обговорення в Україні, а також наданий для фахової експертизи провідним міжнародним організаціям у сфері народовладдя», - зазначив Стефанчук.

Читайте також: Всеукраїнський референдум: у Раді вийшли на фінальну версію законопроєкту

Як повідомляв Укрінформ, партія «Слуга народу» готує п'ять законопроєктів, які передбачають запровадження в Україні народовладдя. Це законопроєкти про всеукраїнський та місцевий референдуми, про запровадження законодавчих ініціатив народу, про народне вето. П'ятий законопроєкт передбачає можливість формування народом порядку денного для органів влади.

Раніше, 17 лютого, Стефанчук на засіданні погоджувальної ради повідомив про те, що робоча група ВР напрацювала фінальну версію законопроєкту про всеукраїнський референдум, який входить до пакета законодавчих ініціатив щодо народовладдя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-