Єрмак показав декларацію за 2019 рік

Єрмак показав декларацію за 2019 рік

Укрінформ
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак опублікував декларацію за 2019 рік.

Про це йдеться на сайті Національного агентства із запобігання корупції (НАЗК).

Сумарний задекларований дохід Єрмака з шести джерел за 2019 рік становить 255 859 грн. Зокрема, це - заробітна плата отримана за основним місцем роботи у ТОВ "Міжнародна правнича компанія", АО "Міжнародна правнича компанія", а також заробітна плата отримана за сумісництвом, гонорари, дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав і підприємницької діяльності.

Відповідно до декларації, Єрмак з 2005 року володіє квартирою в Києві загальною площею 107,8 метра квадратних, з 2015 року - автомобілем Toyota Camry. Також керівник ОПУ володіє корпоративними правами у дев'яти компаніях та трьома державними цінними паперами вартістю 1 тис. грн кожен.

Читайте також: Рябошапка розповів, де взяв €400 тисяч на будинок у Франції

На банківських рахунках Єрмака розміщено 27,4 тис. грн, також він володіє 347 тис. дол. та 50 тис. євро готівкою. Крім того, Єрмак має кредит на суму 1,26 млн грн, а ще 1,38 млн грн позичив третім особам.

Також голова ОПУ розмістив інформацію про заборгованість перед ним ТОВ "Гарнет Інтернешнл Медіа Груп" за двома договорами: 3,3 млн грн та 4,98 млн грн відповідно.

Як повідомлялося, 11 лютого Андрій Єрмак очолив Офіс президента Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-