Міністри оборони України та Японії обговорили подальшу співпрацю

Міністри оборони України та Японії обговорили подальшу співпрацю

Фото
Укрінформ
Міністри оборони України та Японії Андрій Загороднюк та Таро Коно домовилися продовжувати співпрацю у сфері безпеки та зосередяться на проблемах кібербезпеки.

Ці питання вони обговорили під час зустрічі в рамках міжнародної конференції з безпеки, що проходить у Мюнхені, повідомив український міністр у Facebook.

"Сьогодні зустрічався із делегацією Японії. Останнім часом ми активно нарощуємо наше співробітництво. Ми вже зустрічали у Києві голову японського Генштабу і сьогодні зі своїм колегою Таро Коно обговорили подальшу співпрацю. Перед нами багато спільних завдань - ми продовжуємо втілювати у життя Меморандум між нашими оборонними відомствами щодо співробітництва та обмінів у сфері безпеки", - повідомив Загороднюк.

Він зазначив, що спершу сторони зосередяться на проблемах кібербезпеки, співробітництві у високотехнологічних проєктах та діджиталізації, а також обмінюватимуться досвідом протистояння гібридним загрозам.

Читайте також: Зеленський сподівається на збільшення військової допомоги від США

"Особливо приємно, що цього року ми вперше побачимо дружні нам японські військово-морські сили в нашому Чорному морі на міжнародних навчаннях "Sea Breeze - 2020",- додав міністр.

Він подякував "друзям зі Сходу за принципову підтримку".

Фото: Мыноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-