Партія

Партія "Слуга народу" затвердила новий статут

Укрінформ
Політична партія "Слуга народу" затвердила нову редакцію статуту політсили та спрямувала її на реєстрацію.

Відповідне рішення з'їзд партії ухвалив у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що ми змінюємо в статуті, з чим це пов'язано? Наш статут морально та фізично застарів, ми це розуміємо. Він приймався за інших умов, в інших обставинах, і не передбачав кількох дуже важливих процесів", - прокоментував рішення з'їзду голова партії Олександр Корнієнко.

За його словами, вдосконалено права та обов'язки членів партії та розтлумачено статус.

"Вдосконалено порядок виступу в партію з огляду на те, що найближчим часом нас очікує дуже велика кількість людей у партії... Ми переймалися партійною ієрархією, інфраструктурою, внутрішньою взаємодією між партійними організаціями на чолі з єдиним центром управління. Ми входимо в єдиний реєстр членства в партії - це буле невеликий статутний орган у рамках секретаріату, є позиція реєстратора, який буде слідкувати щоб членство було обліковано", - зауважив Корнієнко.

Читайте також: "Слуга народу" переобрала вищу раду партії

Він також додав, що запроваджується багаторівневий контроль за вступом громадян у члени партії. вводяться членські внески, запроваджується секретаріат партії, який займатиметься інформаційно-аналітичною роботою, організаційною діяльністю. Окрім того, прописано зовнішній аудит".

Як повідомлялося, 15 лютого у Києві в КВЦ "Парковий" проходить з'їзд партії "Слуга народу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-