Баканов — послу Швейцарії: СБУ змінюється, не очікуючи на новий закон

Баканов — послу Швейцарії: СБУ змінюється, не очікуючи на новий закон

Укрінформ
Можливості подальшої співпраці у безпековій сфері обговорили на зустрічі голова Служби безпеки України Іван Баканов та посол Швейцарії в Україні Клод Вільд.

Про це йдеться на сайті СБУ.

"Для України вкрай важлива подальша підтримка з боку міжнародної спільноти у питаннях посилення санкцій щодо Російської Федерації через незаконну анексію Криму та військовий конфлікт на сході України", - сказав Баканов.

Окрему увагу під час зустрічі сторони приділили ухваленню нового закону "Про Службу безпеки України". Вони зазначили, що ухвалення документа є ключовим кроком у реформуванні, однак позитивні зміни в роботі СБУ не мають залежати виключно від законодавчих нюансів.

"Не очікуючи на ухвалення нового закону, ми змінюємо підходи у роботі Служби вже зараз: працюємо над новою організаційною структурою СБУ, імплементуючи досвід іноземних партнерів щодо ефективного управління професійними кадрами", ‒ повідомив Баканов.

Читайте також: СБУ розслідує примусову “паспортизацію” жителів окупованої Луганщини

Посол Клод Вільд у відповідь зазначив: "Ми сподіваємось на подальшу співпрацю між Швейцарію та Україною у всіх актуальних питаннях у межах нашого двостороннього співробітництва".

На переконання посла, така співпраця дасть можливість СБУ більш ефективно протидіяти викликам національній та міжнародній безпеці.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-