У вільний від роботи час: народні депутати поїдуть на навчання до США

У вільний від роботи час: народні депутати поїдуть на навчання до США

Укрінформ
Народні депутати, зокрема із фракції "Слуга народу", поїдуть на навчання до США у вільний від роботи у Верховній Раді час.

Про це повідомив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Не тільки наші - з усього парламенту. Є така програма, вона давно є... Це такі навчально-ознайомчі програми. Вони пропонують три-п'ять днів провести у Конгресі США, ще кілька днів - ближче до місцевого самоврядування", - сказав Корнієнко, відповідаючи на запитання, чи поїдуть депутати фракції на навчання до США.

За його словами, оскільки фракція "Слуга народу" найбільша, то, згідно з квотним принципом, у групі буде більше депутатів цієї фракції.

"Але знову ж таки, тут питання щодо графіка! Ми наразі ставимо у пріоритет відвідування ВР, комітетів і виконання пов'язаних із цим завдань, тобто все інше - у вільний від роботи час. Це знову ж таки, якщо він буде. Наскільки я пам'ятаю, в березні тільки перша група поїде, якщо ми у датах з ними зійдемося. Тому що відпускати десять депутатів у важливий пленарний тиждень теж ніхто не буде", - наголосив Корнієнко.

Читайте також: "Слуга народу" ретельніше підійде до відбору кандидатів на місцевих виборах - Корнієнко

Як повідомляв Укрінформ, 4 лютого Корнієнко заявив, що народні депутати із фракції "Слуга народу" будуть проходити тренінги в навчальному центрі у партійному офісі.

З 29 липня по 4 серпня 2019 року в Трускавці, в курортному 5-зірковому комплексі "Ріксос-Прикарпаття", пройшло навчання близько 250 народних депутатів, обраних від партії "Слуга народу". Тижневий експрес-курс був підготовлений у партнерстві з Київською школою економіки. Тоді зазначалося, що це перший тренінг у серії навчальних програм для членів фракції, яка буде реалізовуватися протягом усього терміну роботи Верховної Ради IX скликання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-