Аваков відкидає закиди Ситника

Аваков відкидає закиди Ситника

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відкидає закиди директора НАБУ Артема Ситника у причетності до рішення суду, який визнав його винним у корупції.

Про це Аваков написав у Twitter.

За словами Авакова, "начальник НАБУ, корупціонер з реєстру - шукає привід виправдатися... звинувачуючи кого завгодно, крім себе”.

Міністр нецензурно обізвав Ситника, додавши при цьому, що “за своє життя звик вибачати”.

Як повідомляв Укрінформ, директор НАБУ 7 лютого заявив, що оскаржить у ЄСПЛ рішення суду, яким його було визнано винним у порушенні встановлених законом обмежень щодо отримання подарунків.

При цьому Ситник висловив думку, що на рішення судів, які визнали його винним у несплаті коштів за відпочинок у лісомисливському господарстві у Рівненській області, вплинув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, котрий у свою чергу таким чином помстився за так звану “справу рюкзаків”, у якій фігурував його син.

Сарненський районний суд Рівненської області у вересні 2019 року оштрафував Ситника на 3400 гривень. Його визнали винним у порушенні встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків. 13 грудня Рівненський апеляційний суд підтвердив штраф.

Читайте також: Обмеження на подарунки: Ситник збирається скаржитися до ЄСПЛ

Директора НАБУ звинувачували в тому, що він не задекларував відпочинок в одному з мисливських угідь Рівненської області, який йому оплачували треті особи.

Сам Ситник стверджував, що платив за проживання, хоча чеків не зберіг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-