Гончарук - депутатам: Нас намагаються розкачати зливами й підставами - не ведіться

Гончарук - депутатам: Нас намагаються розкачати зливами й підставами - не ведіться

Укрінформ
Звіт про діяльність Кабміну передадуть у Верховну Раду наступного тижня.

Про це Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми завжди готові приходити і звітувати парламенту, нам немає чого приховувати. Цього тижня ми завершили підготовку звіту перед парламентом, на цьому тижні маємо намір остаточно його провести через всі внутрішні процедури і наступного тижня відправимо в парламент, як це і передбачено законом", - сказав Гончарук.

Читайте також: Гончарук закликає депутатів ухвалити закон про запуск ринку землі

Він подякував парламенту за підтримку і наголосив, що Президент України, парламент та уряд вже роблять багато "крутих речей". Гончарук закликав депутатів "не вестися" на різні маніпуляції. "Нас з вами намагаються розкачати брудними маніпуляціями, зливами, підставами, намагаються використати те, що у когось з нас може бути менше чи більше політичного досвіду - не ведіться", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, на годині запитань до уряду у Верховній Раді з проміжним звітом роботи Кабміну 7 лютого виступає Прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-