Потураєв розповів, що обговорював Зеленський з фракцією “Слуги народу”

Потураєв розповів, що обговорював Зеленський з фракцією “Слуги народу”

Укрінформ
Президент разом із народними депутатами від фракції "Слуга народу" в четвер зранку обговорили питання законопроєкту про ринок землі та справу прослуховування Прем'єр-міністра.

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради після засідання фракції розповів народний депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми не домовляємося з президентом, ми обговорюємо з президентом актуальні питання. Ми ще раз пройшлися по всіх зауваження, які були до закону про землю, і фракція підтримала, звичайно, голосування за цей надважливий для нашої країни закон", - зазначив депутат.

Він додав, що крім земельної реформи депутати з президентом також обговорили ситуацію з розслідуванням справи про незаконне прослуховування Кабінету міністрів України.

Читайте також: Зеленський прийшов у Раду на засідання “Слуги народу”

На запитання, на скільки затягнеться розгляд законопроєкту, Потураєв відповів: "Подивимося, наскільки конструктивно буде налаштована опозиція".

Він також висловив переконання, що для ухвалення законопроєкту про ринок землі вистачить голосів, у тому числі очікуються, крім "Слуги народу", й від фракцій, які виступають "за вільну, розвинену, європейську, конкурентоздатну Україну".

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада планує 6 лютого розпочати розгляд у другому читанні законопроєкту про ринок землі. Комітет з питань аграрної та земельної політики під час підготовки законопроєкту №2178-10 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення” отримав понад чотири тисячі поправок і пропозицій від народних депутатів.

Розгляд поправок до законопроєкту про ринок землі заплановано як четверте питання порядку денного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-