Гончарук обіцяє привезти з Давоса позитивні новини

Гончарук обіцяє привезти з Давоса позитивні новини

Укрінформ
У дні проведення Всесвітнього економічного форуму Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук перебуватиме з дводенним робочим візитом у Давосі, Швейцарія.

Про це він повідомив у своєму Тelegram-каналі.

"Із Давосу повернемося з хорошими новинами. Тож слідкуйте за оновленнями на моїх сторінках у соцмережах", - написав Гончарук.

Як зазначається на Урядовому порталі, в рамках візиту 22 та 23 січня глава уряду проведе низку двосторонніх зустрічей із лідерами іноземних держав та міжнародних організацій, а також із представниками міжнародного бізнесу.

На 22 січня заплановані двосторонні зустрічі Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука з прем’єр-міністром Фінляндії Санною Марін, із президентом Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Сумою Чакрабарті. Також він візьме участь у засіданні Національної інвестиційної ради України.

Читайте також: Зеленський у Давосі виступить зі спеціальним зверненням

В цей день Гончарук проведе низку зустрічей з представниками міжнародного бізнесу та найбільшими міжнародними інвесторами.

23 січня на 7:30 (за місцевим часом) запланований виступ глави уряду під час Українського сніданку в Давосі, організованого Фондом Віктора Пінчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-