“Рука дотягнеться”: Малюська обіцяє покарання лінухам, які чекають зміни Прем’єра

“Рука дотягнеться”: Малюська обіцяє покарання лінухам, які чекають зміни Прем’єра

Укрінформ
Міністр юстиції Денис Малюська висловив підтримку Прем'єр-міністру Олексію Гончаруку та назвав його найкращим главою уряду в історії України.

Про це Малюська написав у Facebook.

"Навіть якщо буду помирати (не те що перебувати у статусі в.о.) все одно рука дотягнеться підписати наказ про звільнення того, хто почне саботувати або працювати упівсили, очікуючи можливої зміни керівництва. І так, підтримую Олексія Гончарука, він - найкращий прем'єр в історії України", - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Олексій Гончарук 17 січня заявив, що написав заяву про відставку на ім'я Голови Верховної Ради та передав її Президенту. Він зазначив, що в останні дні українці стали свідками подій, які розгортаються навколо злитих у мережу файлів, змонтованих з фрагментів записів нарад в уряді.

Читайте також: Гончарук: Ми команда і хочемо нею залишатися

15 січня на YouTube-каналі "Як обдурити президента" був опублікований аудіозапис нібито розмови Гончарука із заступником голови Національного банку України Катериною Рожковою і міністром фінансів Оксаною Маркаровою. На аудіозаписі людина з голосом, схожим на голос Гончарука, говорить про те, що у Президента дуже примітивне розуміння економічних процесів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-