В ОП підтвердили зустріч Зеленського і Путіна

В ОП підтвердили зустріч Зеленського і Путіна

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський планує провести зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним після “нормандського саміту”.

Про це сказав заступник голови Офісу Президента (ОП) Кирило Тимошенко 9 грудня під час брифінгу у Парижі.

“Спочатку Президент Зеленський проведе дві двосторонні зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, після цього – з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. І далі вже буде зустріч у нормандському форматі чотирьох лідерів. Після зустріч у нормандському форматі чотирьох лідерів Президент України Володимир Зеленський проведе двосторонню зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним”, – зазначив Тимошенко.

Як повідомлялося, 9 грудня у Парижі відбудеться зустріч лідерів країн-учасниць нормандського формату: України, Франції, Німеччини та РФ.

Раніше ТАСС з посиланням на помічника президента РФ з зовнішньополітичної проблематики Юрія Ушакова розповсюдив інформацію, що після переговорів "четвірки" запланована особиста зустріч Зеленського і Путіна.

Читайте також: Кулеба вважає "нормандську зустріч" дипломатичним наступом України

До того неназване джерело агентству повідомляло, що зустріч відбудеться в Єлисейському палаці Парижа. За його ж словами, окремі зустрічі Путіна з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером ФРН Ангелою Меркель плануються до початку засідання у форматі "четвірки". На зустріч чотирьох лідерів у нормандському форматі, нібито, попередньо відводиться 2,5 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-