У Конгресі США розкажуть про роль Шокіна у пошуку компромату на Байдена — CNN

У Конгресі США розкажуть про роль Шокіна у пошуку компромату на Байдена — CNN

Укрінформ
Партнер особистого адвоката президента США Лев Парнас розповість на публічних слуханнях у справі імпічменту президента Дональда Трампа про зустріч конгресмена-республіканця Девіна Нуньєса з колишнім генпрокурором України Віктором Шокіним.

Про це заявив адвокат Парнаса - Джозеф Бонді, повідомляє CNN.

«Його клієнт (Лев Парнас - ред.) готовий розповісти Конгресу про зустрічі між головним республіканцем в Комітеті з розвідки Палати представників і колишнім українським прокурором, які відбулися минулого року у Відні для обговорення пошуків компромату на Джо Байдена», - йдеться в повідомленні.

За словами адвоката, колишній український генпрокурор розповідав Парнасу про зустріч минулого року у Відні з депутатом Девіном Нуньєсом.

«Нуньєс сказав Шокіну про термінову необхідність почати розслідування у справі Burisma, Джо і Хантера Байдена і будь-якого передбачуваного українського втручання у вибори 2016 року», - сказав Бонді.

Як зазначає видання, немає ніяких доказів того, що Байдени діяли неналежним чином. Також немає доказів на підтримку теорії змови про те, що Україна працювала з демократами, щоб втрутитися у вибори США 2016 року. Однак всі перераховані вище твердження є ключовими пунктами публічного захисту президента США, висунутого Нуньєсом і іншими республіканцями під час слухань щодо імпічменту в цьому місяці.

Читайте також: Люди Трампа тиснули на Зеленського ще до скандальної телефонної розмови – CNN

Як повідомляв Укрінформ, у нижній палаті Конгресу США проходять публічні слухання в розслідуванні щодо імпічменту глави Білого дому Дональда Трампа на рівні профільних комітетів. Після цього Палата представників повинна сформулювати звинувачення щодо імпічменту і проголосувати їх в повному складі. Очікується, що цей процес буде тривати до Різдва. Далі справу буде передано на розгляд Сенату Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-