У

У "Євросолідарності" вимагають відставки Єрмака

Укрінформ
У партії "Європейська солідарність" вимагають звільнення помічника Президента України Володимира Зеленського Андрія Єрмака через його "проросійські меседжі".

При це заявила на брифінгу у Верховній Раді народний депутат Ірина Фріз, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми будемо говорити про російський нахил зовнішньої політики Офісу Президента... Радник Президента Зеленського з міжнародних питань є людиною, яка повністю ретранслює російські меседжі від нього. Я не знаю, чи мав він директиви від Зеленського, аби говорити такі речі, але саме він намагається дискредитувати Україну на міжнародній арені, адже намагається донести від офіційної української влади позицію про те, що у нас відбувається не агресія РФ, а громадянський конфлікт", - заявила вона.

Читайте також: Єрмака і Смілянського призначили у наглядову раду Укроборонпрому

Фріз наголосила, що позиція Єрмака щодо відповідальності української влади за війну на Донбасі "повністю відповідає російській риториці".

"Єрмак вводить в оману наших міжнародних партнерів, говорячи про те, що в Україні відбувається громадянський конфлікт... З огляду на все сказане, є підстави говорити про вплив РФ через Єрмака, в якого є бізнес-відносини з представниками і громадянами Росії, на Зеленського. Відповідно, є всі підстави вимагати відставки Єрмака з посади помічника Президента Зеленського", - додала народний депутат.

Раніше депутат від "Європейської солідарності" Артур Герасимов заявив, що Єрмак "висловлює погляди, ідентичні кремлівській пропаганді".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-