Родина

Родина "слуги народу" Дубінського має 17 авто і 24 квартири - ЗМІ

Укрінформ
Народний депутат від “Слуги народу” та колишній журналіст Олександр Дубінський і його родина протягом останніх кількох років стали власниками загалом 24 квартир, 17 автівок, двох будинків і 70 соток землі.

Про це повідомляє Bihus info.

"Ексжурналіст та нардеп від “Слуги народу” Олександр Дубінський і його родина протягом останніх кількох років стали власниками загалом 24 квартир, 17 автівок, двох будинків і 70 соток землі на загальну суму близько двох з половиною мільйонів доларів. Офіційні доходи родини при цьому не могли дозволити купівлю такої кількості майна", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, нині депутат є власником 10 автомобілів, які придбав протягом останніх п’яти років. При цьому користується Дубінський Toyota Land Cruiser 2013 року випуску, яка коштує майже 50 тисяч доларів і офіційно належить його матері Аллі Березовській.

"Пенсіонерка також володіє чималим автопарком у якому загалом 7 автомобілів. Серед них два Mercedes G55 2009 року випуску та Е55 2003-го, Land Cruiser, про який ми вже згадували, і Maserati Coupe Cambiocorsa 2006 року випуску", - додає Bihus info.

Повідомляється, що окрім цього у народного депутата, його дружини Лесі Цибко і матері - ціла колекція нерухомості в Києві та області. Зокрема, Дубінський є власником двох квартир в прилеглому до п’ятизіркового готелю на березі Дніпра Fairmont Grand Hotel будинку.

Читайте також: Скандал з Яременком: "Слуга народу" вирішила переобрати голову комітету

"Їх він нібито придбав у 2014-му за 200 тисяч доларів. Таку вартість сам нардеп пояснив просіданням ринку. Щоправда вже у 2016 році оціночна вартість таких квартир сягала півмільйона доларів", - зазначає Bihus info.

Також у Дубінського є шість земельних ділянок в Хотові, що під Києвом, земля з будинком у Солом’янському районі Києва та квартира в елітному житловому комплексі “Французький квартал” на Печерську і квартира на Теремках.

За словами народного депутата, його офіційна зарплатня на телеканалі “1+1” становила близько 70-80 тисяч гривень на місяць. Цього недостатньо для купівлі такої кількості нерухомості, відзначають у Bihus info.

Повідомляється, що власницею ще 7 квартир у Києві є дружина депутата.

"У жовтні 2015 Леся Цибко купила три квартири в елітному кварталі на Печерську, потім докупила ще одну квартиру там же. Через рік - придбала ще одну - трикімнатну. Загалом, за три роки дружина Олександра Дубінського вклала у нерухомість приблизно третину мільйона доларів. Оцінити офіційні заробітки дружини нардепа доволі складно. Тому що вона працювала у громадські організації “Ліга фінансового розвитку”, де жінка була директоркою з маркетингу, а сам Дубінський - засновником. Організація раніше регулярно проводила різноманітні круглі столи, що стосувалися банківського сектору. Щоправда, остання публічна активність “Ліги фінансового розвитку” була навесні 2014-го", - зазначили у Bihus info.

Читайте також: Рада не розглядатиме у вівторок законопроєкт про ринок землі - Дубінський

Загалом, як повідомляється, 19 об’єктів нерухомості знаходяться у власності матері Дубінського. Вартість активів Березовської - приблизно мільйон доларів. Значна частина нерухомості з’явилася у жінки безпосередньо перед парламентськими виборами.

За інформацією журналістів, до 2016 року офіційний дохід Березовської формувала пенсія. Пояснювати походження статків народний депутат відмовився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-