У “Слузі народу” сказали, коли візьмуться за заяву Яременка

У “Слузі народу” сказали, коли візьмуться за заяву Яременка

Укрінформ
Парламентська фракція партії “Слуга народу” у понеділок може розглянути заяву Богдана Яременка про складення обов’язків голови Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики й міжпарламентського співробітництва.

Про це новий голова партії Олександр Корнієнко сказав журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я думаю, що завтра на фракції будуть розглядати порядок денний на тиждень і, можливо, ситуації з Богданом Яременко”, - сказав Корнієнко.

Раніше один з інтернет-ресурсів оприлюднив фото із сесійної зали парламенту, на яких зображений народний депутат Яременко, який переписується із користувачами "Сеть знакомств..." та "Loveeto". У переписці йшлося про надання інтимних послуг за гроші.

Читайте також: У регламентному комітеті пояснили, як Рада звільнятиме Яременка

Згодом Яременко написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів, але згодом видалив цей пост і розмістив вибачення.

1 листопада фракції "Голос", "Батьківщина", "Європейська солідарність" і ОПЗЖ закликали керівництво Ради порушити питання про доцільність перебування Богдана Яременка на посаді голови комітету у зв'язку з цим скандалом.

Цього ж дня Яременко написав заяву про складення повноважень голови Комітету з питань зовнішньої політики й міжпарламентського співробітництва.

У "Слузі народу" планували обговорити ситуацію навколо Яременка на засіданні фракції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-