Каспаров назвав Nord Stream 2

Каспаров назвав Nord Stream 2 "експортом корупції"

Укрінформ
На Форумі вільної Росії, який відкрився у Вільнюсі, його керівник Гаррі Каспаров висловив думку, що в умовах глобалізації гібридна війна, яку веде Кремль, багато в чому є більш ефективною, ніж за часів СРСР, протистояння Заходу і Сходу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Процес глобалізації має і негативний аспект. Недемократичні режими стали невід'ємною частиною світової економіки. Дві третини населення Землі - недемократичні країни. Поняття «Заходу» в таких умовах стає розпливчастим. І гібридна війна, яку веде Кремль, є навіть більш ефективною, ніж раніше, за часів протистояння Сходу і Заходу», - сказав Каспаров.

Ще одним негативним аспектом глобалізації, за його словами, є «експорт корупції», який здійснюється Росією в демократичні країни, що видно хоча б на прикладі Nord Stream-2.

У суботу в Вільнюсі відкрився VIII Форум вільної Росії, в якому беруть участь відомі російські опозиціонери, правозахисники, а також активісти та експерти з України, США, Німеччини, Литви. У дні Форуму відбудеться 15 великих заходів, переважно дискусій.

Читайте також: Сенцов виступить на Форумі вільної Росії у Вільнюсі

Варто зазначити, що до Вільнюса, як зазвичай, прибули з Москви співробітники пропагандистських російських телеканалів, але в приміщення, де працює Форум, їх не пропускають. Акредитацію на участь в роботі Форуму, запитувану працівниками Посольства РФ в Вільнюсі, також не видали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-