Йованович розповіла про зустріч Авакова з Джуліані

Йованович розповіла про зустріч Авакова з Джуліані

Укрінформ
Колишній посол США в Україні Марі Йованович розповіла, про що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розмовляв з адвокатом президента США Дональда Трампа.
Про це йдеться у тексті свідчень колишнього посла США в Україні Марі Йованович у Палаті представників у рамках розслідування щодо процедури імпічменту, який був оприлюднений на сайті Комітету з питань розвідки.

“Він (Аваков — ред.) вважав небезпечним те, що Україна, яка з початку незалежності всі ці роки мала двопартійну підтримку як від демократів, так і від республіканців, почала би залучатися до політики США, внутрішньої політики США, і це було би небезпечним для України”, - сказала Йованович.

За її словами, Аваков поділився з нею своїми застереженнями після того як провів розмову з адвокатом президента США Рудольфом Джуліані, коли перебував із візитом у Сполучених Штатах.

Раніше Палата представників США оприлюднила перші дві стенограми із закритих слухань, що пройшли минулого місяця в контексті розслідування з імпічменту президента Дональда Трампа.

Читайте також: Імпічмент Трампа: у Конгресі США не виключають, що розслідування "зачепить" не лише Україну

Як повідомляв Укрінформ, спікер Палати представників США Ненсі Пелосі минулого тижня заявила, що демократична більшість планує вже цього місяця перейти до фази публічних слухань у контексті розслідування з імпічменту президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-