Луценко написала заяву про складення депутатського мандату

Луценко написала заяву про складення депутатського мандату

Оновлено
Укрінформ
Народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Ірина Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень народного депутата.

Про це Ірина Луценко повідомила у Facebook.

“Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла”, - написала Луценко.

Політик додала, що “завжди розглядала депутатський мандат як велику відповідальність і можливість долучитися до розбудови країни” і своєю основною місією бачила захист дітей і українських родин, боротьбу з домашнім насильством, захист прав людини.

Читайте також: "Євросолідарність" виграла суд у NewsOne щодо свободи висловлювань депутатів

Луценко опублікувала таблицю із переліком своїх досягнень на посаді народного депутата та подякувала своїм колегам і однодумцям за співпрацю.

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що його дружина достроково складає депутатські повноваження через проблеми з серцем.

“Так, моя дружина Ірина написала заяву про складення депутатських повноважень. Вона перенесла серйозну проблему з серцем. Такий діагноз не дозволяє працювати на виборців з повною віддачею, як вона це робила і в опозиції і при владі”, - написав він у Facebook.

Колишній генпрокурор також поіформував, що вже 10 днів як закінчив курс англійської мови у Великій Британії і повернувся в Київ.

Ірина Луценко обрана до Верховної Ради ІХ скликання за списком партії “Європейська солідарність”. Вона була №15 у списку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-