Дубневич підтвердив, що йому вже вручили підозру

Дубневич підтвердив, що йому вже вручили підозру

Укрінформ
Народному депутату з групи "За майбутнє" Ярославу Дубневичу вже повідомили про підозру.

Про це парламентарій сказав журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені вручили підозру, завтра буде призначений суд", - сказав Дубневич.

Водночас він уточнив, що про підозру йому повідомили об 11.48 у приміщенні Верховної Ради. На уточнююче запитання кореспондента Укрінформу де саме відбулося повідомлення про підозру, Дубневич відповів: "Вручати підозру не можуть у залі. Вручили за залом засідань, не в туалеті".

Читайте також: Рада дала згоду на затримання та арешт Дубневича

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада надала згоду на зняття депутатської недоторканності з народного депутата, члена депутатської групи "За майбутнє" Ярослава Дубневича.

Напередодні Комітет ВР з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту визнав законними подання генерального прокурора Руслана Рябошапки щодо зняття недоторканності, затримання та арешту Дубневича.

За даними ГПУ, у ході досудового розслідування було зібрано достатньо доказів для повідомлення Дубневичу про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За версією слідства, ці дії спричинили збитки у розмірі 93 млн 277 тис. грн.

Читайте також: Дубневич заявляє, що не збирається ховатися від слідства

Зокрема, як стверджують слідчі, будучи депутатом VIII скликання і головою Комітету ВР з питань транспорту, Дубневич разом зі спільниками розробив схему щодо узгодженого завищення ціни під час реалізації стрілочної продукції для філії "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-