Депутат

Депутат "Слуги народу" подарував Федині Кримінальний кодекс

Укрінформ
Член Комітету з питань правоохоронної діяльності Владлен Неклюдов (фракція "Слуга народу") подарував депутату з фракції "Європейська солідарність" Софії Федині примірник Кримінального кодексу України.
Вручення книги відбулося під час ранкового засідання парламенту, коли депутати увійшли в розгляд законопроєкту щодо кваліфікаційних вимог до кандидатів на посаду генпрокурора, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас уже склалася така традиція – робити подарунки книгами для того, щоб розвивати свої моральні, ділові та професійні якості. Я теж вирішив навзаєм подарувати книгу колегам, зокрема, пані Федині. Спочатку я подумав, що треба подарувати книгу Карнегі, але потім подумав, що вона не зможе реалізувати превентивні функції права, тому вирішив, що оптимально буде подарувати пані Федині Кримінальний кодекс України. Ця книга буде і змістовною, і доречною, і актуальною", - зазначив Неклюдов.

При цьому він зацитував рядки з поезії Володимира Висоцького: "Я, например, на свете лучшей книгой считаю Кодекс уголовный наш".

Як повідомлялося, депутат від “Європейської солідарності” Софія Федина висловила обурення спілкуванням Зеленського із добровольцями в Золотому, додавши, що Президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним. Вона зазначила, що так розмовляти із захисниками “навіть не всі сєпари дозволяли. "Хтось думає, що він безсмертний”, - сказала, зокрема, Федина.

Читайте також: Разумков назвав ганебними висловлювання депутатки щодо “смертності” Зеленського

26 жовтня Зеленський у селищі Золоте Луганської області спілкувався, як він висловився, з групою озброєних людей, і “деякі розмови виявилися емоційними”. Змістом цієї розмови обурювалися у соцмережах багато представників добровольчих підрозділів.

28 жовтня заступник голови Комітету ВР із питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура (фракція «Слуга народу») подав до ГПУ і ДБР заяву про вчинення злочину депутатом від «ЄС» Софією Фединою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-