Сивохо не має доступу до державної таємниці - РНБО

Сивохо не має доступу до державної таємниці - РНБО

Ексклюзив
Укрінформ
Радник Сергій Сивохо призначений радником Секретаря РНБО України на громадських засадах та не має допуску до державної таємниці.

Про це на запит Укрінформу повідомили в Апараті РНБО.

“18 жовтня 2019 року розпорядженням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сивоха Сергія Анатолійовича призначено радником Секретаря РНБО України на громадських засадах. Сивоха С.А. призначено на посаду, яка не передбачає надання допуску та доступу до державної таємниці, і тому не потребує проходження ним відповідних перевірок спецслужб”, - йдеться у відповіді.

Читайте також: Сивохо сказав, чим займатиметься в РНБО

Укрінформу також повідомили, що Секретар РНБО Олексій Данілов наразі має трьох штатних радників та чотирьох радників на громадських засадах.

Для порівняння, колишні секретарі РНБО України мали від 2 до 16 радників. Зокрема, Володимир Горбулін — 2 особи, Євген Марчук — 7 осіб, Раїса Богатирьова — 16 осіб, Олександр Турчинов — дві особи.

Як повідомляв Укрінформ, 21 жовтня стало відомо, що Сивохо призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Сергій Сивохо — відомий український шоумен, телеведучий, актор і співак, в минулому гравець КВК; креативний продюсер ТОВ "Квартал 95".

Народився в лютому 1969 року в Донецьку. Закінчив Донецький політехнічний інститут за фахом інженер-металург. Пізніше отримав другу вищу освіту - економіст-юрисконсульт.

На виборах-2019 року балотувався до Верховної Ради в мажоритарному округу № 49 Донецької області від партії "Слуга народу", але програв кандидату від "Опозиційної платформи - За життя" Валерію Гнатенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-