Посольство Японії похвалило вбрання подружжя Зеленських на інтронізації імператора

Посольство Японії похвалило вбрання подружжя Зеленських на інтронізації імператора

Укрінформ
Посольство Японії в Україні висловило вдячність Президенту Володимиру Зеленському та його дружині Олені за участь в інтронізації імператора Нарухіто, яка відбулася 22 жовтня.

Про це повідомляється на сторінці посольства у Facebook.

«Участь президентського подружжя у церемонії інтронізації є важливим етапом у наших двосторонніх відносинах. Їхній одяг також добре гармоніював з благородною атмосферою та справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя та Україну як країну», - йдеться у повідомленні японського посольства.

Також у дипмісії зазначили, що двостороння зустріч глави Української держави та прем’єр-міністра Японії Сіндзо Абе була вчасною та успішною.

Читайте також: Зеленський взяв участь в інтронізації імператора Японії

«Ми стежимо за результатами цього візиту та надалі працюватимемо для подальшого поглиблення наших двосторонніх відносин. Ще раз дозвольте подякувати пану Президенту та першій леді», – зазначили у посольстві Японії в Україні.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 21-24 жовтня перебував з робочим візитом у Японії, де взяв участь у церемонії інтронізації імператора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-