Бородянський назвав образи Коломойського на свою адресу

Бородянський назвав образи Коломойського на свою адресу "хамством"

Укрінформ
Міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський назвав "хамством" образи бізнесмена Ігоря Коломойського на свою адресу.

Про це Бородянський сказав в інтерв’ю Радіо Свобода

"Я вважаю, що... Ну, це хамство! Вищого ґатунку. Як я ставлюся до хамства? Погано. Але є такі люди", – заявив міністр.

Він вважає, що "реакція Ігоря Валерійовича була як реакція невихованої людини".

Також Бородянський пояснив, чому вирішив вибачитися перед ексголовою Національного банку Валерією Гонтаревою.

"Моє вибачення я написав з точки зору мого розуміння, моїх цінностей, коли я щось вважаю допустимим або недопустимим. Те, що відбулося, на мій погляд, я вважаю недопустимим. Воно не є смертельним, воно є недопустимим", – зазначив міністр.

Раніше, 21 жовтня, коментуючи вибачення Бородянського перед Гонтаревою за дії хору Верьовки, Коломойський назвав міністра «покидьком» і закликав його вибачитися перед "всіма постраждалими від Гонтаревої".

Читайте також: Керівник хору імені Верьовки заявляє про погрози та цькування

Як повідомлялося, в останньому випуску "Вечірнього кварталу" за 19 жовтня на телеканалі "1+1" гумористи разом з хором Верьовки фактично висміяли підпал будинку колишньої голови НБУ Гонтаревої.

Остання назвала подію "соромом", вказавши, що у цивілізованому суспільстві неможливо уявити, щоб хтось "насміхався над людським горем". Український олігарх Коломойський, про якого у "пісні" теж неопосередковано згадували, прокоментував номер фразою "браво!" і зазначив, що найдужче йому сподобалася фраза "Валерія думає на Валерича".

Генеральний директор – художній керівник Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки Зеновій Корінець визнав, що пісня – "некоректна".

У студії "Квартал 95" назвали номер "гострою сатирою".

Колишня голова НБУ Гонтарева заявила, що вночі 17 вересня спалили її будинок в селі Гореничі під Києвом. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне пошкодження майна.

Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки заснований майже вісім десятиліть тому і об’єднує в своєму складі близько півтори сотні професійних співаків. Колектив відзначений численними національними та міжнародними нагородами. Його діяльність головним чином фінансується державою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-