На Парламентській асамблеї НАТО ухвалили доповідь щодо України

На Парламентській асамблеї НАТО ухвалили доповідь щодо України

Фото
Укрінформ
На Парламентській асамблеї НАТО ухвалили доповідь щодо України, у якій Канадою був зроблений ґрунтовний аналіз подій на Донбасі, реформ та ситуації зі свободою слова.

Про це у Facebook написав голова української делегації, народний депутат фракції «Слуга народу» Єгор Чернєв.

“Сьогодні ухвалили доповідь по Україні. В ній нашими канадійськими колегами був зроблений ґрунтовний та збалансований аналіз щодо російсько-української війни; економічних реформ; реформ в сфері оборони та безпеки та ситуації зі свободою слова”, - пише він.

Читайте також: ПА НАТО відхилила суперечливу доповідь про санкції проти Росії після зауважень України

Політик також повідомив, що Україна запропонувала правки щодо термінології.

"Ми запропонували правки щодо термінології (адже важливо називати речі своїми іменами), а також дещо проапдейтили статус справ з реформами в Україні. За останні 1,5 місяці було прийнято багато необхідних законів. Тож євроатлантична спільнота має про це дізнатись). Всі важливі правки, внесені нами, були враховані", - написав Чернєв.

Він також додав, що в резолюцію до доповіді про загрози розповсюдження ядерного озброєння Україна внесла важливий пункт щодо нагадування про невиконання Будапеського Меморандуму.

Як повідомлялося, доповідь щодо ситуації в Україні учасникам засідання Парламентської асамблеї НАТО у Лондоні представила сенатор із Канади Джейн Корді (Jane Cordy) і повний текст якої можна знайти на сайті ПА НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-